burger

Anul construcției 2012

 

·         Suprafața totală a frigiderului 1400 m.p.

·         Suprafața totală a camerelor frigorifice 800 m.p.

·         Înălțime camerelor frigorifice 6 m.

·         10 camere

·         Sala de logistică 367 m.p.

·         Înălțimea salei de logistică 5 m.

·         Stocarea simultană a până la 280 de tone de struguri și 720 de tone de mere

·         Abilitatea de a încărca/descărca în același timp pentru 3 Refrigerent auto, doua a cîte 20 de tone si unul pentru 10 tone

 

Controlul umidității este realizată de către umidificator adiabatic producător Alfa Laval (Italia).

 

Controlul temperaturii este realizată de Chillers , producător SCM (Italia).

 

Temperatura de funcționare a frigiderului - 1,5 0C la +18 0C de grade

 

De asemenea, se prestează servicii de răcire prealabilă a produselor înainte de a fi încărcate în refrigerent.

 

Conservarea strugurilor are loc de conservantul – dioxid de sulf (SO2), care combinat cu o răcire rapidă elimină dezvoltarea unor boli fungice (mucegai alb).

 

Păstrarea produselor într-o atmosferă controlată sau păstrarea în cadrul unei atmosfere cu un conținut redus de oxigen, asa numitul regim (CA \ ULO) sau atmosferă dinamică (AD).

 

Depozitare în atmosferă controlată, în comparație cu condițiile de depozitare obișnuite, păstrează mult mai bine calitatea produselor.

 

Proporții de SO2 și O2 influențează, de asemenea, biosinteza de etilenă în fructe precum și procesul biologic de maturizare:

 

·         Reduce activitatea biochimică a fructului;

·         Încetinește îmbătrînirea și maturizarea fructului;

·         Reduce stresul mecanic în interiorul fructului;

·         Promovează conservarea calităților gustative a produsului și prelungirea termenului de păstrare.

Назад
up